Cautare

909 de rezultate pentru "viorel arcas" (2.76 secunde)
Cel mai vehement a fost, de departe, presedintele PNL Mangalia, Viorel Oleniuc. ... Si a mai reusit doar sa cheltuie aiurea banii Mangaliei", ne-a declarat Viorel Oleniuc.
Aceasta informatie, confirmata initial de Viorel Hrebenciuc, liderul deputatilor PSD si seful de campanie al lui Mircea Geoana la prezidentiale, a devenit oficiala prin vocea presedintelui PSD Mircea Geoana.
El este sustinut de Marian Vanghelie si Viorel Hrebenciuc. ... • Cristian Diaconescu este sustinut de Miron Mitrea, care incearca, prin demersul sau, sa-i dea lovitura de gratie lui Viorel Hrebenciuc, un mai vechi dusman al sau.
Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, afirma, intr-o inregistrare difuzata de Realitatea TV, de la o intalnire cu primari ai partidului, faptul ca nu stie cu cine va vota la congres pentru functia de presedinte al PSD.
Zilele lui Viorel Hrebenciuc ca lider al deputatilor PSD sunt numarate de un grup de parlamentari controlati de Adrian Nastase, Miron Mitrea si Victor Ponta. ... Hrebenciuc si negociaza supravietuirea Pe de alta parte, Viorel Hrebenciuc se astepta la astfel de miscari impotriva sa si a incercat sa le contracareze.
O a doua mutare a tandemului Nastase-Iliescu a fost cooptarea lui Viorel Hrebenciuc. Potrivit surselor Hotnews.ro, Nastase s-ar fi intalnit cu Viorel Hrebenciuc la Bacau unde ar fi discutat despre organizarea delegatiilor la congresul din 20 februarie.
Botosaneanul a mai precizat ca demersul sau e o reactie la excluderea din partid a lui Viorel Catarama, pe care l-a sustinut pentru a deveni presedinte.
Laurentiu Ciurel, Viorel Bebe Ionica, Iulia Vana, Scarlat Iriza si Constantin Mihutescu. ... Echipa lui Ponta Alt proaspat vicepresedinte este Bebe Viorel Ionica, fost membru al PD-L si patron al unui cotidian local.
Liderul grupului deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, i-a atras atentia liderului independentilor, Gabriel Oprea, ca racolarea de parlamentari ai PSD se va intoarce impotriva lui. ... Marin Bobes, Viorel Balcan, Mihai Cristian Apostolache.
de la PNL - Varujan Vosganian, Daniel Chitoiu, Paul Victor Dobre si Eugen Nicolaescu, iar de la PSD - Adrian Nastase, Viorel Hrebenciuc, Valeriu Zgonea si Radu Emil Moldovan.
Viorel Stefan (PSD), seful Comisiei de buget-finante din Camera, a sustinut ca Guvernul si-a asumat in cunostinta de cauza acest demers.
Conform sursei citate, deflagratia a avut loc in jurul orei 12.30, caporalii Marin Costea, Viorel-Cristinel Antonie si Constantin Buica murind in urma incidentului. ... Caporalul Viorel-Cristinel Antonie, in varsta de 27 de ani, era casatorit, avea doi copii si a participat la doua misiuni in Afganistan.
26 de semnatari ai scrisorii deschise, printre care Valeriu Zgonea, Nicolae Banicioiu si Viorel Hrebenciuc il acuza pe Mircea Geoana de dezinformare si de intentia de a distruge din interior PSD prin "planuri ascunse".
La intrunirea de la Sinaia nu au fost invitati toti vicepresedintii, ci numai cei apropiati noii conduceri sau despre care se stiu ca nu-l mai inghit pe Geoana, gen Viorel Hrebenciuc, unul din cei acuzati de fostul lider de partid ca nu a gestionat cum trebuie campania PSD in diaspora la alegerile prezidentiale.
Liderul PSD a fost insotit si de Viorel Hrebenciuc. ... La microfon a fost si Viorel Hrebenciuc, pentru a-si manifesta solidariatea cu Nicolescu:
Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a afirmat duminica, la Realitatea TV, ca la momentul in care Dan Nica a fost remaniat din functia de ministru de Interne, in 2009, in guvernarea PDL-PSD, tocmai pregatea o actiune de arestari la Stamora Moravita, dar nu a fost lasat.
Parca-l vad pe Viorel Prometeu inlantuit pentru democratie, in timp ce Zeus il va trimite pe vulturul sau de serviciu, Boc, sa-i pape ficatii nelegiuitului. Bine ca n-a daramat Roberta gardul Parlamentului, ca n-avea Viorel de ce sa se lege.
Intr-o declaratie politica postata pe site-ul PDL Senat, senatorul Viorel Badea afirma ca autoritatile romane trebuie sa actioneze mai hotarat pentru ca Bulgaria sa recunoasca comunitatile de romani din aceasta tara.
La Bacau, omul liberalilor, Romeo Stavarache, nu vrea nici in ruptul capului sa-i cedeze ceva lui Viorel Hrebenciuc, la Iasi diferendul dintre Nichita si Fenechiu nu da semne de aplanare, la Ilfov pesedistii se harjonesc pe sub masa cu peremistii, spre disperarea partenerilor din USL, la Dambovita este o situatie similara, doar ca aici amanta este de la PDL, la Suceava nu are cine semna din partea conservatorilor pentru ca PC nu are sef, la Vaslui liderul PSD, Dumitru Buzatu, nici nu vrea sa auda de impartit listele cu liberalii si tot asa.
Ion Iliescu, presedintele de onoare al PSD, a declarat luni, referitor la faptul ca liderul social-democrat Viorel Hrebenciuc ar fi fost, in 2007, sceptic in privinta suspendarii presedintelui Traian Basescu, ca la acea vreme "toti" au subestimat sansa acelei actiuni.
google-analytics.com